Waarom kiezen voor een Ajax Alarmsysteem?

Je wilt natuurlijk je bedrijf of woning optimaal beschermen tegen inbraak, brand of overstroming. Eenajax alarmsystem beveiligingssysteem van hoge kwaliteit is dan een must. Wellicht heb je weleens gehoord van het Ajax alarmsysteem. Dit alarmsysteem met een bekroond design ziet er niet alleen goed uit. De techniek is uiterst betrouwbaar. Deze combinatie van design en techniek maakt het systeem tot een uitstekend beveiligingssysteem. Het Ajax alarmsysteem, dat draadloos is, is voorzien van slimme bewegingsdetectoren. Die bewegingsdetectoren kunnen onderscheid maken tussen huiddieren en mensen. Een Ajax alarmsysteem is ook voorzien van rookmelders en sirenes. Uiteraard worden er bij het samenstellen van dit alarmsysteem uitsluitend componenten van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Het alarmsysteem geeft een melding als er iets aan de hand is

Wellicht ben je in het bezit van een smartphone zonder abonnement. Je kunt dan eenvoudig in de gaten houden of er iets aan de hand is in je woning of bedrijf, want het goed uitziende Ajax alarmsysteem geeft dan als er iets aan de hand is een meldding op je smartphone. Uiteraard is het ook mogelijk om het alarmsysteem aan te sluiten op een meldkamer. Je wordt dus in ieder geval snel gewaarschuwd als er iets aan de hand is.

Koop een Ajax Alarmsysteem kit

Is je huis op bedrijf nog niet voorzien van een goed alarmsysteem? Overweeg dan om een Ajax Alarmsysteem kit aan te schaffen. Deze kit is leverbaar in zwart en in wit. Het alarmsysteem werkt op batterijen. De levensduur van deze batterijen is maar liefst zeven jaar. Uiteraard is zowel de installatie als de bediening van het systeem eenvoudig.

De Ajax Hub Centrale

De Ajax Hub Centrale, leverbaar in zwart en in wit, is het hart van het Ajax Alarmsysteem, want alle sensoren, rookmelders en sirenes zijn ermee verbonden. Dankzij deze Ajax Hub met zijn vooruitstrevende techniek, die is voorzien van LAN en GSM back-up, is draadloze communicatie mogelijk. De maximale afstand bedraagt maar liefst 2.000 meter. De door de Ajax Hub te bewaken netwerkapparaten in een open ruimte of in een gebouw mogen zich dus niet verder dan 2000 meter van de Ajax Hub bevinden. Met de Hub kunnen maximaal duizend draadloze componenten worden verbonden. Dat grote aantal mogelijke draadloze componenten maakt het mogelijk om het systeem vrij eenvoudig uit te breiden. Die uitbreiding maakt het mogelijk om het systeem aan te passen aan veranderende omstandigheden, zodat je altijd optimaal beschermt bent tegen inbraak, brand en overstromingsgevaar.

Vlag