Nooit meer kalkaanslag in je huis dankzij een waterontharder

Kalkaanslag is heel vervelend. De badkamer ziet er niet schoon uit. Bovendien is kalkaanslag lastig te verwijderen. happydropsNooit meer kalkaanslag in je huis? Eindelijk verlost van die vervelende schoonmaakklus? Dat is mogelijk! Je kunt namelijk een waterontharder laten plaatsen in je woning. Kalkaanslag heeft dan geen kans meer. Overweeg je om een waterontharder aan te schaffen. Dan is het goed om te weten dat je niet alleen een traditionele waterontharder kunt aanschaffen. Je kunt ook kiezen voor een waterontharder van HappyDrops.

De traditionele waterontharder

Wat doet een traditionele waterontharder? Hard water is water waar veel kalk (calcium en magnesium) in zit. Een traditionele waterontharder onthardt het water. Hoe? Een traditionele waterontharder voegt zout (natrium) toe aan het harde water. De kalk in het harde water wordt vervangen door natrium. Hoe wordt natrium aan het water toegevoegd? In een traditionele waterontharder bevindt zich een reservoir met kunstharskorrels. Als het harde water langs deze kunstharskorrels stroomt nemen deze korrels de kalk op. Ook geven deze korrels natrium af aan het water. Het water wordt zo kalkvrij.

De waterontharder van HappyDrops

HappyDrops voegt geen zout toe aan het water. Het water wordt door HappyDrops dus niet onthard. Toch krijgt ook bij HappyDrops kalkaanslag geen kans meer. Het water wordt door HappyDrops niet onthard maar geneutraliseerd. Natuurlijk wil je weten hoe dat werkt. HappyDrops is voorzien van een uniek en gepatenteerd doseersysteem. Door dit Siliphos doseersysteem wordt aan het water fosfaat toegevoegd. Door die fosfaat mineralen verliezen de kalk en magnesium in het harde water hun hechtingskracht. Er kan dus geen kalkaanslag meer ontstaan.

Blij worden van geneutraliseerd water

HappyDrops werkt dus anders dan traditionele waterontharders. Het water wordt geneutraliseerd. Niet voor niets wordt dit systeem HappyDrops genoemd. Van geneutraliseerd water word je namelijk blij. Je hebt eindelijk geen last meer van kalkaanslag. Ook je huishoudelijke apparaten zijn voortaan kalkvrij. Je bent ook verlost van die vervelende schoonmaakklus. Kalkaanslag is lastig te verwijderen. Bovendien komt de verwijderde kalkaanslag na verloop van tijd weer terug. Het bevrijd zijn van kalkaanslag maakt je ongetwijfeld blij.

Kiezen voor HappyDrops

Er is dus alle reden om te kiezen voor het geneutraliseerde water van HappyDrops:

  • Het huis is voortaan 100% kalkvrij.
  • Beter voor het milieu, want je hebt voortaan minder schadelijke schoonmaakmiddelen nodig.
  • Geen corrosie in de leidingen en veel minder kans op lekkages.
  • Een kalk- en corrosievrij huis maakt je blij.

Overweeg je te kiezen voor HappyDrops? Kijk dan vandaag nog op de website www.happydrops.nl.

Vlag